KENGKAWAN

Friday, April 29, 2011

Ipad 2 Launch today!

OMG, hari nih Apple launch new Ipad 2 kat Malaysia. Start dari pukul 9.00 pagi tadi semua store Apple dah buka untuk pembelian.

Confirm ramai gila yang beratur. Thanks to Irwan, colleague aku yang ambil cuti hari nih semata nak beratur beli Ipad2. Thanks for the info ya.

And guess what.. harga dia murah uols. Beza sikit je dari Ipad 1..

16G + Wifi + 3G = RM1899
32G + Wifi + 3G = RM2199
64G + Wifi + 3G = RM2499

I want this thing too! Ok, ok. Tunggu gaji.. hihi. Or tak pun, weekend ni punya job makeover pun dah boleh cover untuk Ipad 2 (16G + wifi + 3G). Tapi aku nak Ipad 2 (64G + wifi + 3G).. hihihihi. So, tunggu gaji.

Eh, nih nak beli untuk aku ke.. nak bagi present kat Mamoru nih? Apsal aku rasa macam nak beli untuk diri sendiri je nih? Haip, biasa aku nih.. Nih untuk Mamoru laaa..

Huhuhu..

1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

beli yang 16G utk diri sendiri dulu..bijak tak??heheheheh
utk mamoru tggu gaji :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...