KENGKAWAN

Sunday, October 30, 2011

Ariff & Amarr

Lama tak upload gambar putera-putera mummy kat sini kan? Sorry ya sayang. Mummy busy sangat. Lepas ni mummy janji mummy akan update selalu tentang perkembangan putera-putera mummy kat sini.

Sementara tu, mummy upload gambar yang ini dulu.


Next month, mummy dan daddy buat akikah untuk Amarr pula. Dan next month juga usia Amarr genap 1 tahun. Yay! Sekejap betul masa berlalu. Sedar-sedar je semua putera-putera mummy dah besar :)


Amarr dan abang Ariff. Next month juga, usia abang Ariff genap 2 tahun setengah. Semakin cerdik dan suka sangat tolong mummy buat kerja.



Mummy sayangggg putera-putera mummy semua. Mummy sentiasa doakan putera-putera mummy berada dalam lindungan Allah (swt).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...