KENGKAWAN

Friday, October 21, 2011

Terbekenan dengan rumah lain pulak

Semalam tangan gatal masuk Mudah.com - search property kat area Selangor.
 
Dan... aku terbekenan pulak dengan satu lagi Semi-D.
 
Call Mamoru. Dia ok kan saja. Dia suruh call developer tanya detail.
 
Call developer. Tanya harga, lokasi, loan semua. Explain kat dia yang aku baru je beli rumah. Loan baru approved. Boleh ke nak beli satu rumah lagi. Dia cakap takde masalah. Boleh je.
 
E' eh boleh?
 
So, sabtu nih nak pergi melawat kawasan perumahan kat area Kota Kemuning. Kalau tempat tu best, boleh terus submit dokumen berkenaan.
 
Tapi risau juga ni. Hutang baru belum start bayar dah nak buat hutang lagi.. tsskk. 

5 comments:

Anonymous said...

weh gigi terkeluar..poyo la engkau ni betina...boleh buat loan banyak rumah konon...anytime je aku boleh call maybank operator tanya ko kat jabatan mana jawatan apa...setakat senior executive...banyak sangat la erk?? poyo je lebih ko ni...haktuiiiiiiiiiiii...pegi keje pun naik lrt...wakakakakakkapoyo la ko ni adlyana..haktuihhhh..

Angah said...

Aiyoo kesian cik anony nih..

Setuju Ad..kalau kita rasa mampu apa salahnya. lantak la ngan orang lain. sama la mcm angah beli saga baru ni. bukan sebab tak mampu nak beli keter besar lain tapi takde keperluan nak bakpe..dah kalau lagi convenient naik lrt bakpe nak susahkan diri harung jem naik kereta.

sikelu said...

he he.. cabaran tu, pas nih tambah seploh lagi.. baru dia tau..

Mrs weck said...

haha..ade juge yg iri hati atas kejayaan/kesenangan atau lebih sedap didengari..rezeki kau eh.. Hmm..aku rasa anonymous ni mmg pembaca blog kau yg tegar laa..hehe.. bagus dan perihatin terhadap kau sbb tu dia tau kau ni keje executive ape suma.. Hehe..sabar ye long..manusia mcm ni mmg berlambak..so pekakkan telinga je. Hohoho..aku plak sentiasa berbangga sbb ade kakak yg perihatin mcm kau,cantik,berkejaya dan juga semangat yg tinggi dlm berniaga..hehe.. aku support kau!! Persetankan anonymous itu..nyahhh kau..!! krkrkr

Cicada2nd said...

bab ni aku nasihatkan 'pillow talk' dulu dgn org yg ada lebih dari 1 biji rmh. kalo aku nk beli lg 1 kete aku kena 'pillow talk' dulu dgn korang sbb korang dah 2 biji kete. begitulah citernye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...