KENGKAWAN

Wednesday, April 18, 2012

Adidas King Of The Road 2012

Mamoru dah registerkan nama kami berdua untuk larian Adidas King of
The Road 2012 untuk kategori 10km.

Tarikh lambat lagi. Tapi tak kisah lah sebab kami lari just for fun.
Takde lah nak aim hadiah bagai. Sekadar nak mempelbagaikan aktiviti
bersama. Kata love kan.. hihi.

Kalau boleh aku nak buat memacam mender baru dengan Mamoru. Antara
yang masih dalam planning, ballroom dance, mendaki gunung.. huhuhu.

Kalau nak ikutkan, jadual kami sangat padat sampai tak ada masa nak
buat xtvt baru. Tapi kalau asyik nak fikir takde masa, sampai bebila
pun takkan ada masa kan. Jadi, jangan biarkan diri dibuli oleh masa.

Ya, renung-renungkan dan selamat beramal (huahuahua)

1 comment:

aJa said...

wowww besh tu

lama x "berlari"....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...