KENGKAWAN

Monday, June 25, 2012

Take 5 :)

Dah lama tak interframe di blog sendiri. Aritu nak reduce memory phone yang makin penuh, terjumpa lak gambar-gambar syok sendiri ni.. hihi. 

Layankan je lah muka mak anak dua ni yang bakal mencecah usia 33 tahun dalam masa beberapa hari lagi (nak juga kasi tau besday tuuu..)











2 comments:

Eliss Mie said...

kalau tak senyum, serius ajer muka ad :)

happy bday in advance :)

Mrs weck said...

haih comel gila dah sebijik zaman life campus UUM!! haha..cuma time tu kak aku tembam, tapi badan mantain selim river..ngeh3..

#mukakaumengingatkanakupadaarwah# al-fatihah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...