KENGKAWAN

Monday, December 17, 2012

Big Bad Wolf

Dah hujung-hujung baru nak pegi sini. Semua buku best dah kena sapu. Kalau ada pun terselit ntah kat mana sebab dah bersepah.. tsk.

Nak cari tak larat sebab mata dah mengantuk Pegi pukul 3 pagi Sabtu aritu. Mana tak mengantuk.

So, cari buku untuk Ariff dan Amarr je lah. Banyak buku kekanak yang best :)

Anw, aku & Mamoru dah register among 500 guests untuk next Big Bad Wolf punya preview. Boleh la beli buku yang best-best next year.
:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...