KENGKAWAN

Tuesday, December 11, 2012

Day 2 at PMCB

Gambar semalam.

Amarr dinner dengan sosej panjang. Sosej tu takde dalam menu hospital Pantai ni. Aku beli kat stall 1901 kat lobby.

Demam Amarr dah kurang. Tak sure sama ada dah hilang atau sebab nurse bagi ubat setiap 8 jam.

Cuma mata dia still merah, block nose, hard cough.

Esok aku kena masuk ofis. Mamoru pulak kena cuti dan jaga our baby. Khamis dan Jumaat aku plan nak cuti lagi kalau Amarr still admitted kat sini.

Oh, esok kena bawa Ariff ke sini juga. Dia ada follow up appointment dengan pakar ENT.

Haih. Rasa macam rumah kedua pulak Hospital Pantai Bangsar ni.  Selalu sangat datang sini buat aku jadi sangat health concious.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...