KENGKAWAN

Saturday, December 14, 2013

Wishlist

Balik Melaka kena jadi tourist guide. Bawak sedara mara dari Singapore pegi berjalan. 

Derang tak tau aku ni fail jalan kat Melaka. Tapi kena jaga air muka sendiri babe. Gelabah 
jugak bila Garmin takde dalam keta. Nak tanak kena buka Waze. End up aku jatuh hati dengan Waze. Seriyes. Tapi yang tak best tu, banyak guna data lah.. tsk.

Rasanya derang sure tau aku tak tau jalan. Coz dalam banyak-banyak tempat dalam Melaka ni, aku just bawak masuk Mahkota Parade ja.. haha. Macam kat Singapore takda shopping mall kan. Nasib la.


Found this in Mahkota Parade. Isnt he gorgeous. GoPro Hero3.

I want this!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...