KENGKAWAN

Wednesday, September 10, 2014

Go aD go!

This is more like it.

The feeling is like the first time I started my solo run early this year. Where everything was so peaceful.

I missed this moment :)

Hari ni tak lari macam biasa. Tak kejar distance.  Lagipun berapa jauh sangat lah aku boleh lari sebelum azan maghrib berkumandang. Masa sangat limited. Kalau lari lepas balik keje, aku ada masa kurang sejam ja untuk lari.

Takpa lah Mr Blog, kita tak perlu kejar masa. Yang penting, kita urus masa!

So hari ni, kosentret on hills part. Buat 10 x 100m hills. Layan bukit ni pun dah setengah nyawa.. Campur total lari hari ni just 2.5km ja.. Pace kedarattt la kan. Bukit killer kot.

Oh. Hari ni aku decide nak lari Putrajaya Duo. Texted Syah, inform tentang ni. Excited dia dengar bila aku setuju nak partnering dengan dia. Dan2 tu jugak dia register kan nama kami berdua. Pastu siap order baju sama semata untuk race ni. Comel.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...