KENGKAWAN

Monday, November 02, 2015

Cuti

Aku cuti 2 hari. Hari ni & esok.

Mamoru suruh cuti.

Kalau Mamoru tak suruh pun, aku memang plan nak cuti. Rest. Duduk kat KL ja. Mamoru subuh2 tadi dah balik Melaka.

Lately badan rasa berat sangat. Especially kat bahagian bawah. Rasa macam baby engage. Ngilu.

Tapi. Aku tau kepala baby still kat atas :(

Maybe sebab due date dah dekat. Kalau ikut EDD, next week (13 Nov). Tapi, aku belum pernah ada sejarah lahirkan baby on EDD or after EDD.

Minggu ni baby akan genap 39 minggu.

Haih.

Penantian memang satu penyeksaan kan.

Hari ni nak survey hospital untuk c-sec (just in case). Hopefully tak perlu lah ke tahap tu. Tapi kita hanya mampu merancang dan berusaha dan berdoa. Selebihnya kita serahkan pada Dia yang Maha mengetahui.

2 comments:

aisha said...

AD, nape tak csec je kat al-islam tu..? AD dengan dr norlida ke dengan dr ros? apapun, take care.. lega dah AD bukak balik blog ni.. ari tu private kan macam kecewa rasa..sobs sobs

Sharul Khuzaini Kasim said...

Assalamualaikumm..

happy to read your blog again.. *hugs*..

Yg sorang cakap ntah apa2 tu .. just bayangkan dia dlm tv.. boleh mute.

Ramai yg lain (silent) yg mendoakan keselamatan you and baby...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...