KENGKAWAN

Wednesday, November 04, 2015

Final mengemas & packing

Beg baju untuk pi hospital dah ready. Dah lama ready sebenarnya. Just topup beberapa helai baju lagi. Kata orang, kalau deliver c-sec, maybe kena tahan hospital lebih lama dari normal delivery.

Esok petang check-in kat hospital. Maybe gi sendiri kut sebab Mamoru sampai KL pun dah malam. Tanak lah dia terkejar2 balik pastu nak fetch dan hantar aku ke hospital. Biar dia drive dengan tenang. Pastu boleh straight gi hospital temankan aku yang penakut ni.

Operation start hari Jumaat pukul 11 pagi. Sebelum solat Jumaat dijangka settle semuanya, insyaAllah.

Maybe aku akan stay kat hospital dalam 3 ke 4 hari kut. Harap hari Ahad boleh check out. Nak straight balik ke Melaka. Spend cuti kat sana.

Mamoru dah ambil cuti seminggu next week. Lega dengar. Really really really need him to be with me all the time.

Note: Perut banyak kali mengeras. Macam contraction. Every 5 mins. Masih berdoa dan berharap baby dapat flip dan tukar position sebelum Jumaat ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...