KENGKAWAN

Saturday, November 21, 2015

Hati pecah lagi

We're in KL.

Pagi ni awal lagi dah siap2 kan Aleesya. Pakaikan dia dress cantik2. Wangi2. Walhal duduk rumah ja.

Sedih mummy. Mujur Aleesya kecik lagi. Kalau tak, sure dia pun kecewa sama. Dah siap cantik2 tapi tk kemana2.

Sedih sangat bila apa yang dah plan tak jadi :(

Abang Ariff ada convo sempena final year dia belajar kat BBIM. Tak sabar nak tengok gambar2 dia pakai jubah comel.

Mamoru cakap ada sessi bergambar untuk parents dengan student yang grad. Sedihnya tak dapat join.

Nangis.

Tadi inform Mamoru, aku tanak duduk KL. Rasa kosong sangat walaupun baru beberapa jam duduk kat sini. Rasa sebak, takut, tak ready, lemah, semua2 lah.

Esok pagi2 nak balik Melaka.

Tak sanggup duduk sini. Takut meroyan terjun apartment pulak nanti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...