KENGKAWAN

Wednesday, December 16, 2015

Study

Nak main henfon mummy kena buat latihan few pages dulu. Kalau tak, mummy tak bagi henfon.

Lagi 2 minggu Ariff nak masuk darjah satu. Yay!

Tik tok tik tok

Note:

1. Adik lelaki no.3 dah dapat baby girl baru! SIL Sue bersalin hari Isnin aritu kat HUKM. Cucu terakhir atuk Dollah dalam tahun ni (tahun depan ada lagi.. hihi)

2. Ahad ni adik lelaki no.2 first time join lari 10km. Dengan tak training segala.. haha. Tapi takpa, adik perempuan no.6 & Mamoru pun join sama. Boleh towing dia kalau terkandas halfway. 

3. Ahad ni jugak Mummy habis pantang 44 hari (pantang laa sangat.. huhu). So, Mummy & Aleesya boleh tunggu kat finishing line, jadi pom pom girl.

Daddy print untuk Ariff buat latihan Bahasa Melayu sebab Ariff tak fluent subjek ni. Mummy jadi tutor. Duduk hotel pun kena study jugak tau.

1 comment:

Time Traveller said...

bagus tegas tak semesti nya garang :D huhuuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...