KENGKAWAN

Wednesday, March 23, 2016

Bersyukur

1. Atas rezeki harta.

Murah rezeki anak2. Malam tadi dah celebrate satu family. Ariff & Amarr request toys. Weekend ni, lepas habis event, nak bawa kiddos pegi Toys R Us. Pilih sendiri toy yang berkenan. Aleesya? Mommy pilihkan set barang kemas. Bling2 macam anak Che Ta.. hihi. Mamoru? Hm.. birthday dia dah dekat.. nak kasi apa eh?

2. Atas rezeki kesihatan

Alhamdullilah. Setelah seminggu aku & kiddos terlantar hina kedemaman. Sekarang masing2 dah sihat macam biasa. Dasyat betul penangan demam awal tahun kali ni. Paling hazab aku rasa sebab dalam masa yang sama nak breastfeed Aleesya. Tak larat macam mana pun tak boleh skip tugas yang satu ni. Now alhamdullilah. Dah boleh kiss & gomol Aleesya semula. Dan syukur antibodi Aleesya & Mamoru maintain kuat. Semoga semua orang2 yang aku sayang terus sihat2 dan dilindungiNya.

1 comment:

Anonymous said...

alhamdulillah kak aD sekeluarge da sihat..
syukur jgk akak da x private blog nie..
ari2 kte jenguk blog akak tau..
tgk tulis dh berpindah je..
terus menulis kak..
kagum dgn smangt akak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...