KENGKAWAN

Saturday, May 21, 2016

Larian ber-obstacles ke puncak bukit Broga

Masa Zu text aku update pasal event ni, aku dah cuak gila. Sumpah aku lupa.. haha. Hahahampunnnn. Nasib baik jadual aku free. Selamatttttt.

Zu yang registerkan event ni. Partnering dengan Amy (husband dia - kawan aku gak). Ingatkan event ni tak jadi sebab dah lama sangat kut.. kikikiki

Thanks Zu & Amy. Event ni memang best. Walaupun tak menang coz aku & Amy tak reti buat origami burung bangau kat check point first. Banyak rugimasa kat situ.. uwaa.. Tapi overall, good teamwork!

Good race. Good trail excercise.

My team partner - Amy.. owner company rafting kat Kampar, Perak. Laju dia ni.. trail runner.

No bib kami cunnn okay.. 001.

Start lari kul 9.30am... hangus kulit mmaakkk.

Group photo.. kemain ceria lagi iols hihi. Dapat lari trail kan :)

Dengan zu kat belakang tu :)

Amy kat check point 5. Masukkan benang dalam jarum

Selfie kat puncak dengan pengasas produk kecantikkan.. Datin Paduka errr.. tak.ingat... ampunnn

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...