KENGKAWAN

Wednesday, July 20, 2016

Family time

Adik beradik & ipar duai sangat rapat. Semua sekepala. Kalau duduk lepak borak sama2 sure tak boleh bezakan mana adik2 mana ipar. Semua berborak, bergurau, membahan tak cover :)

Sessi makan durian dan straberi. Adik lelaki no.2 bawak turun dari Cameron. Makan rebut2 sebab duriannya 7 biji je. Yang nak makan 10 orang.. :)

Lebihan strawberi yang depa pi tinggalkan kat umaj aku. Ada 3 paket besar. Nak makan tak lalu da. Nak simpan tak tahan lama pulak. Senang citer, masuk blender je. 

Dah jadi aiskrim. Dapat lah 20 batang. Boleh simpan untuk next time punya sesi makan rebut2.

Note: Nak let go race kit Newton 30km Ahad ni. Dalam race kit ada running vest (XS), Newton socks, running ticket & few other goody. Lepas lari boleh collec medal & finisher tshirt (XS). Berminat? RM95 jer. 
Aku tak dapat larai sebab ada trip lain ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...