KENGKAWAN

Wednesday, August 02, 2006

oh no..no

hujan lebat giler kat sini.. how nehh?? mlm nih aku dah suruh banquet mgr arrange dinner by the poolside. tp, kalau hujan bawak sampai ke mlm, how? howwWW??.. *matila macik*..

***************************

hari nih baru boleh bernapas sikit.. seems like sumernya under kontrol.. *alhamdullilah*.. pada yg dah tengok & saksikan sendiri mcm mana werking life aku, sure dh boleh faham kenapa aku jarang pick up calls or reply sms or etc.

thanks to those yg byk bersusah payah tolong aku masa first day dtg sini rituh. really need dat. special thanks to mr_flizo coz bersusah payah panggil me-member dia buat part time utk aku last sunday.. (hey, i owe u one).. janji dgn member dia keje tu siap sebelum tengahari.. skali terlajak sampai ke petang plak.. (so sorry).. harap payment yg tak seberapa plus lunch treat kat hotel rituh worth all the hardwork.. (thanks guys!).

err.. klakar pula bila baca statement dari mr_flizo...

"..dan aku semacam dah leh paham yang dia sememangnya bz tahap gaban. kalau gaban pon sempat tukau baju... dier nyer bz sampai tak sempat nak mandi.."

*haha*.. lawak.. lawak.. see, i dont even hv time for myself.. apatah lagi utk org len? eniwei thanks again pd yg bebtul memahami life & career aku.. *hugs*

***************************

eh, hujan dah berhenti? syukur, alhamdulillah.. alrity, gtg now..

5 comments:

Ray said...

hope psni, cume ade 2 gaban je dlm dunia ni. 1=Gaban (yg superhero tu), 2=cik aD (yg bz thp gaban tu) =p~

bluefroggie said...

*lompat-lompat sambil menjeling cik ad...dan berlalu pergi...*

mr_flizo said...

hye... dorang tak merungut..so leh kata dorang berpuashati la kot...kalau ada lagi lain kali leh panggil k.org lagik key..sedia berkhidmat.

Anonymous said...

aD dah buleh baca dah yeay!...yeay!!! hope everythg fine there -9-

amizgig said...

ray:
alaa.. tanak jd gaban.. aD nk jadi sailormoon.. :p~

froggie:
eleh.. tangkap buat sup kang.. tau laa..

mr-flizo:
buleh.. buleh.. bwk lebih gamai askar ek.. =)

nai:
everythings fine here nai.. *hugs*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...