KENGKAWAN

Thursday, February 03, 2011

Balik Kampung

Cuti panjang raya cina. Tapi pada aku takde lah panjang mana sebab Sabtu ni dah kena balik KL semula - Mamoru kena pergi site (outstation lagi). Gerem aku bila Mamoru cakap dia kena kerja di hari cuti. Takpe, terima je lah.


Sementara hati masih panas, jom sejukkan diri dengan memakan aiskrim. Oh, aku suka 31st day of the month - sebab ada Baskin Robbin ada diskaun 31%. Boleh beli aiskrim berbakul-bakul!

Ariff sekarang suka sangat sebut:

Ya Allah (dia akan sebut bila orang marahkan dia)
InsyaAllah (yang nih dia akan guna secara tiba-tiba je - sangat jelas sebutan dia)

Ok. later tomorrow. Have a hepi holiday.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...