KENGKAWAN

Monday, March 07, 2011

Piknik at Sg Congkak (again?)

Tak plan nak kesini pun minggu ni. Tapi ntahh. Macam mana boleh terpegi pun, aku tataw.. hihi. Pagi nak bertolak tu baru buat persiapan. Nasib baik kami dah biasa bawak baby pergi camping, so barang nak dibawa tu memang dah tersedia (termasuk first aid).

Dan nasib baik juga Tesco ada jual daging untuk bbq yang dah siap marinate. Sonang kojo den.

Layan kan gambau je lah nahh..


Family aku tak ramai yang join kali nih. Memasing bizi dengan persiapan untuk majlis tunang adik lelaki no.5. Tapi masih happening sebab kengkawan ofis Mamoru ramai yang datang :)


Mamoru dan Ariff dengan family adik lelaki no.3


Sibuk buat empangan untuk bebudak


Ariff masih lagi takut-takut mandi sungai :)


Acara panggang memanggang.


Ada ayam dan kambengggg. Anggur tu Ariff yang punya.


Khemah kelambu yang memudahkan urusan piknikking aku. Menghalang nyamuk dan agas dari menggigit baby-baby aku :)


Port piknik kami (belakang tu kengkawan Mamoru)


Ariff yang kepenatan selepas mandi sungai


Amarr pun penat juga walaupun tak mandi sungai kali ni

3 comments:

Biqque said...

bulu mata ariffffffffff! mcm pelesu!

Shahrul Ridhwan said...

Salam, kak, boleh x cerita pengalaman yang x manis masa bawak baby/ budak masuk dalam utan ni? kalau boleh cite dari A-Z, tq

Shahrul Ridhwan said...

Salam, kak, boleh x cite pengalaman bawak baby/ budak masuk kat dalam utan ne? pengalaman manis ngan buruk, dari A-Z.. Tme Kaseh ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...