KENGKAWAN

Friday, September 14, 2012

Malam ni bertolak

Malam ni, aku & Mamoru bertolak ke Kuala Woh (dekat dengan Tapah,
Perak) untuk xpdc mendaki gunung Batu Puteh selama 3 hari 2 malam.

Ada 2 orang yang akan car pool dengan kami. Ok lah tu. Kalau tak, sure
kesian Mamoru kena drive sengsorang sebab aku confirm bantai membuta
(sebab penat malam tadi tak tido & emo sedikit bila terpaksa berpisah
dengan Ariff & Amarr.

Apa pun, harap kami semua selamat pergi dan balik, insyaAllah.

********************************

Dan harap Ariff & Amarr juga selamat dan baik-baik je dalam jagaan
uncle Ujay, Uncle Sham & Untie Ida. Semoga anak-anak mummy sentiasa
berada dibawah lindungan-Nya.

Kita jumpa selepas 3 hari ya sayang. Take care & jangan notti-notti
ya. Mummy heart u so much. Red heart tau, not blue like the Eliphant
one.

xoxo


p/s: Start missing both of u already. How???!

2 comments:

layar_lara said...

have a safe trip

Eliss Mie said...

seronoknya :) selamat memanjat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...