KENGKAWAN

Thursday, September 20, 2012

My little heroes

Sepanjang aku & Mamoru masuk hutan aritu, Ariff & Amarr dijaga dengan baik oleh uncles & auntiesnya. Sakan berjalan derang berdua nih. Piknik kat tasik Putrajaya lah. Piknik kat sungai Congkak lah. Pegi playground lah. Terima kasih bebanyak kat adik-adik aku. Korang memang best!

Nih gambar aku copy dari FB adik-adik aku. Sangat comel tengok hero-hero kecil ni :)


Amarr & Ariff berhimpit naik kete kecik sambil pakai safety cap. Comel je. Abaikan view rumah yang macam tongkang pecah. Lantak ler. Janji anak-anak aku sihat & ceria sepanjang ketiadaan mummy & daddy dia.

Kat playground pakai baju boria. Silap pandang macam kembar. 

1 comment:

Atia Adina said...

ha ah ...muka diorang ni sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...