KENGKAWAN

Wednesday, May 15, 2013

Ariff & Amarr kat PCP

Kalau sebelum ni gambar aku je duk hepi-hepi memanjat kat Putrajaya Challenge Park, bawah nih gambau the kids pulak. Ada bilik climbing khas untuk kids bawah 10 tahun kat PCP ni (tapi tak sesuai untuk todler dan baby)

Paling best, the kids masuk FOC sahajor dan bilik climbing untuk kekanak nih ada aircond oke.

Layan gambar Ariff & Amarr yang sangat enjoy datang sini.

Suka sangat lompat dan baring atas tilam 
Comel kan bilik climbing untuk kiddos. Berwarna warni!

Ariff, Amarr & Aisya

Design dia dah hampir sama macam orrang dewasa punya.. creatif. Sangat sesuai untuk bebudak yang lasak dan suka memanjat kerusi, tingkap kat umah hihihi

Seluruh lantai ada tilam. Safety purpose. Tapi, still kena monitor.

Tengok betapa hepinya mereka!

Ada tunnel ke tingkat atas, kata Ariff

Mummy can do it, I also can do it..


Lompat atas tilam..

Okay, how to climb this one?

Look at me!

I want to climb this one.

Mummy, jom masuk tunnel

Climb up the stairs

Okay, level atas.. 

Careful..

View dari atas.

Yah yah yah..

Lets go down.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...