KENGKAWAN

Sunday, April 17, 2016

Well spent weekend

Terlepas plan nak tengok sunrise kat tepi pantai pagi ni.

Pukul 6.45 baru terjaga.. hihi.

Beria plan malam tadi nak tengok sunrise, nak mandi laut pagi2 sebelum matahari naik. Siapa suruh tidur lambat kan :)

Pagi ni breakfast sama2 pastu decided pi tengok movie The Jungle Book je lah *wink*

Book four seats ngam2 untuk kami kat tepi dinding cinema. Luas cinema kat sini. Stroller Aleesya pun muat letak kat tepi.

Kiddos happy! Of coz la kan. Siap ada yang tolong diorang dapatkan toys kat vending machine.

Aleesya macam biasa baik ja sepanjang masa. Kali ni dia tak tidur langsung. Dia borak2 sendiri ja.. baby babbling.. gelak2. Comei anak mommy.

Bila movie habis dan nak keluar dari cinema, ada satu couple mat salleh datang kat Aleesya pastu senyum2 usap lengan Aleesya. Dia kata.."well behaved baby".. hihi.. kembang idung mommy tau.

Anyway.. I have a wonderful time since last night. Kiddos pun happy dapat berjalan sana sini. xo!



Sayang2 mommy..

Movie time!

Pakai baju superheroes mommy beli untuk superheroes fun run

Suka lah tu dapat patung2 Mario tu :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...