KENGKAWAN

Tuesday, January 03, 2017

Sesi persekolahan bermula

Hari ni officially Amarr masuk darjah satu! Suka sangat dia. Suka sebab dapat ramai kawan baru katanya. 

Aku pun suka juga. Suka tengok dedua anak bujang dah lepas masuk sekolah. Tinggal Aleesya je yang belum. By time Aleesya masuk sekolah nanti, semua abang2 dia dah start sekolah menengah pula. Punyalah jauh jarak umur Aleesya dengan abang2 dia :)

Pagi ni Mamoru cuti. Dia yang arrange & tolong hantar anak2 gi sekolah. 

Sedap punya pasal, aku beli pau cendawan & pau ayam frozen kat abang pau ni. Boleh simpan dalam freezer. Senang nak makan bebila pun. Sebab kat abang ni, pau memang laku sungguh.. cepat habis.

Kiddos kat sekolah agama pagi tadi. See how excited depa ni kat sekolah :)

On the way gi sekolah kebangsaan pulak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...