KENGKAWAN

Monday, April 29, 2019

Kan 😊

Learn something different today.

Kadang2 orang yang memberi masalah kepada kita adalah orang yang secara tak langsung, menyelesaikan masalah kita.

Get it? Get it?

Tu  cerita kat ofis pagi tadi. 

Teringat ayat Mamoru dulu, "kadang dalam kita tak sedar, masalah menyelesaikan masalah". Cuma pagi ni, ayat tu upgrade sikit kepada "orang" yang memberi masalah.

Tersenyum manis aku seharian.

Cant wait for tomorrow. Nak cepat2 habiskan minggu ni. Tak sabar nak tunggu puasa ❤️

Theme Bob Marley. Me & my big boss je yang ikut tema... hihi. Malu apa bosku kan.. 




1 comment:

iyaseo.id said...

Assalamualaikum..
Salam ukwah dari saya untuk anda..

Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
Komen yang baik2 sahaja ye..
Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...