KENGKAWAN

Thursday, February 08, 2007

tido yang terganggu

sungguh tak keruan hati nih. keruan? aper tuh? ntah la.. sejak mlm tadi kepala nih 'hang'. ekceli, mlm tadi dapat surat dari Mlk. sepatutnya ada meeting on 6 march. sekali derang tukar jadi 3 march.. tarikh tu plak clashed dgn golf tourney kat Nilai.. camner aku nak ada kat 2 tempat dlm satu masa??.. *pening*..

call office Mlk. engaged.

call lagi.. dapat!

tanya naper tukar tarikh last minit tanpa inform apa per kat aku? skali dia cakap, "sori cik, pls ignore the letter. we will send a new letter to u".. cammm ampehhhh!! tak pepasal tido aku terganggu mlm tadi. huhhh rugi.. rugi.

semlm, masa exco meeting, ada cadangan nak tambah sorang lagi staff baru. mulanya aku cam nak bantah.. tp, bila pepikir balik, cam okeh plak. buleh la aku amik cuti sesuka ati aku.. buleh naik gunung selaluuuuu.. yiihaaa.. *tumbuh tanduk*.. hehehe

wiken nih, ingat nak lepakking kat umah. prepare stuff & renew pastport utk trip ke Manila next week. taapiiiii tak leh gakk.. kuat btul tarikan "keluar pintu" nih. so minggu nih aku kena gak mengejoinkan diri ke Pahang. ada xpdc gi Gua Senyum.. cam menarik gak port nih.

oh yer, tentang keje amal yg aku plan nak buat utk mangsa banjir kat Johor tu tak jadi. derang cakap wat masa nih jgn gi sana dulu sbb ada kes penyakit ler haperkebender lerrr.. syian org Jhr.. sabar je lah

found something interesting juz now.. got it from blogthings.com (a lil sumthing to release the tense while working y'know).. and the question is: Am I Hot?? ..well, here's the answer.. *nyeh nyeh*..


You Are Super Spicy
You're a little bit crazy, a little bit naughty, and a whole lot of sexy! You go beyond hot - you set people's senses on fire!!

owhh really?? so, I am super spicy la nih??.. *hins hins*.. (kembang semangkuk)..

2 comments:

Wecko said...

Super spicy? Erkkk.

aD said...

kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...