KENGKAWAN

Thursday, October 02, 2014

Google+

Berfikir.

My phone connect directly dengan google+. So aku takkan hilang setiap gambar yang aku amik guna phone.

Yang buat aku curious, setiap gambar yang aku amik tu, orang lain boleh view atau just aku je? Kadang2 Google+ ada hantar notification untuk share photo album, video yang aku record, gambar kolaj, etc. Tapi aku ignore ja. Honestly, aku tak pernah share publicly semua gambar yang auto-store kat sini. Kecuali yang aku publish kat blog.

Tapi bila tengok total view kat Google+ sampai banyak camni, what does it mean eh? Semua orang boleh view ke? Like really?? 3.6 mil views?? What's so interesting?

Scary ok. Dengan streetview whatnot sekarang ni, semua orang boleh cari anything about u. Gosh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...