KENGKAWAN

Tuesday, October 28, 2014

Moody

Ariff request donut pagi ni.

Sedih bila tak dapat tunaikan. Lebih sedih bila lalu kat lrt ni nampak orang jual donut.

Ikutkan, boleh ja kalau beli dan patah balik ke BBIM hantar donut. Tapi aku dah lambat. Double sedih.

Pagi2 mood sedih memang silap lah kalau orang cari pasal dengan aku.

Kena pulak couple sebelah aku asyik nak berpeluk dari tadi. Dengan lrt sempit, setiap kali depa bergerak, alih tangan pegang sana sini, mesti tergesel dengan badan  aku, dada aku, bontot aku. Bengang lah kan. Apehal involve  aku pulak? Nak threesomes ka? Bodoh. Memang mintak kena maki free. Padan muka. Next time, go get a room la beb!

Next, siapa nak mintak kena maki or tapak kaki? Angin aku tak reda lagi ni.

1 comment:

Time Traveller said...

Kuat tak maki couple dalam LRT tu... lain kali sepak jer hahahaa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...