KENGKAWAN

Monday, October 26, 2015

38 minggu

Still counting.. haha. Dunno la how many days lagi nak count. Ke baby A ni nak tunggu November? Nak sama2 share birthday month dengan abang Amarr.

Alhamdullilah, dah hujung2 ni, still takda masalah pregnantkan baby A. Sama macam abang2 dia. Malah lebih senang lagi. Sebab langsung tak ada kaki cramps or back pain or sleeping problems or morning sickness or swollen feet, etc.

On that part je lah selamat. Cuma dugaan tu Tuhan bagi dalam bentuk lain. Pasrah & redha.

Sabtu aritu just spend masa dengan rest. Rest ja sepanjang hari. Makan pun main order2 ja. Lagipun Mamoru tak ada. Keje.

Ahad baru keluar berjalan. Shopping barang2 rumah. Pastu mengemas rumah untuk kali terakhir. Habis berkilat Mamoru sental semua bilik air. Lantai, Bilik stor, semua2 lah. 

Pasni boleh hibernate dengan tenang. Rumah dah tip top. Tunggu kedatangan cik baby ja.


Konon2 nak ambil gambar perut yang dah last2 day ni... tapi lighting dan kaler baju yang aku pakai tak membantu langsung. Gelap ja.. tak nampak perut pun.. huhu

Ok ni baru nampak sikit. Pandangan sisi perut. 

Berat tak timbang lagi. Aku agak2 dalam 47kg kut? 

Suka berat camni. Tak rasa macam jerangkung sangat kann..

Tengah berfikir2 sama ada bak gunting rambut pendek atau straighten kan lepas pantang nanti.

Gambar kiddos wajib ada walaupun diaorang ni memang payah sangat suruh bergambar :(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...