KENGKAWAN

Sunday, October 16, 2016

Mandi sungai

Serjukkk.

Syok kan dapat buat weekend gateway camni. 

Jauh kita berjalan sampai ke Kem Murni Gopeng, Perak. Sejam je lagi nak sampai Sg Pauh, Cameron.

Mommy dah tergerak nak proceed ke Cameron. Tapi, since minggu lepas dah pi Cameron, minggu ni kita stay Gopeng ja. Tengok orang pi water rafting.. tengok orang main tubing. 

Mommy nak bawak Ariff Amarr rafting tak boleh. Aleesya tak tau nak tinggal dengan sapa. Kita amik mood je lah dulu. Nanti bila Aleesya dah ready, kita terjum sama2 dalam sungai.

Apa pun, mommy happy sangat coz mommy mampu handle semua anak2 pi camping. Mommy managed pasang khemah & masak sorang2!

Pat bahu sendiri.. hihi.


Aleesya tak takut main air sungai. Dia buat dek je dengan air sungai yang sejuk ni

Duyung comel

Makin besaq, makin susah nak amik gambar Aleesya

Hallo.. lets tubing!

Kecepur.. kecepur..

Next trip please!

View perjalanan masuk ke Kem Murni.. 15 minit layan hutan kiri kanan oiiii... Tadak rumah orang langsung. Ketaq kaki Mommy lalu sini.. tetiba leh pikir kalau keta pabcit kat sini.. abeslah... Mommy tak khatam lagi cara tukaq tayaq. Pasni kena belajar kat YouTube.. haha


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...