KENGKAWAN

Wednesday, November 13, 2013

Tak jadi join Penang Bridge Marathon

Minggu ni aku tarik diri dari pergi marathon kat Penang Bridge. No specific reason. Just nak relax kat rumah dengan double A.

Biar Mamoru and the rest of his running buddies je pegi.

Kalau ada sesiapa nak bib PIBM, inform je lah. Aku nak let go : free ja.

******************************

Sekejap je dah masuk pertengahan November. Almost end of the year already. 

December dah ada banyak program menanti. Running, rafting kat Perak, hiking gunung Nuang (again).

Even January pun dah mark date untuk hike  gunung Hitam. Seems like every month ada trip gunung until April tahun depan. Memasing nak training untuk trip gunung Murud katanya.

Good. I like gunung the most compare dengan xtvt outdoor yang lain. Tapi since takde 'kaki' plus time constraint, tu yang join marathon & wall climbing. Just nak keep fit.


On course again till Friday. Brain storming session. I like. Rasa macam pergi teambuilding ja.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...