KENGKAWAN

Friday, April 24, 2015

Stress

Kadang2 bila dah stress benda kecik pun boleh jadi besar.

Dapat invoice dari Brainy Bunch. Ada extra fees yang kena bayar.

Normally monthly fees untuk Ariff & Amarr RM1,250. Tapi untuk bulan May ni BBIM suruh bayar RM2,250. Extra RM1,000 - payment untuk material fees & little scientists fees program untuk term kedua tahun ni.

Makin melampau pulak bayaran yang depa minta ni. Rasa macam baru bulan January aritu aku bayar RM3,700 ++ untuk registration tahun ni (termasuk lah segala mak nenek fees tu semua). Haih. Nak kata anak aku pandai membaca, mengira ke apa belajar kat sini, takde lah jugak. Aku terpaksa amik tutor, hantar anak aku pegi extra tuition semata nak prepare dia masuk darjah 1 tahun depan. Haihhhh.

Aku request payment detail. Nanti aku share kat sini apa benda yang depa charge.

Banyak dah aku kecik ati dengan BBIM ni. Kalau aku list down kat sini, memang jadi viral (kes Ariff patah tangan kat sekolah). Kalau aku nak saman pun boleh dapat easy money menang kes.

Tapi aku bukan hati jahat. Aku just nak orang jaga anak2 aku baik2 ja. Susah sangat ke?

1 comment:

lydiarahayumahmod said...

takutnya tengok fees die... BBIM xde buat group wassap utk parents ke kak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...