KENGKAWAN

Sunday, May 25, 2014

Tanak jadi tarzan dah

Sepagian bawak kiddos berendam dalam swimming pool. Naik atas rumah pun nak main air dalam bilik air.

Takpa biarkan lagi.

Tapi bila dah bawak masuk semua toys siap mandi & syampoo kan segala mender alah tu.. aduiyaii. Habis isi botol syampoo, shower cream, ubat gigi segala mak nenek dalam tu.

Habis mandi, mommy terus bagi tazkirah zohor. Panjang punya ceramah. Kali ni mommy tukar style. Bercakap dengan kiddos macam bercakap dengan big kids. Mommy explain semua yang mommy tak puas hati, apa yang mommy nak diaorang buat, etc. Lantak lah depa ni faham ke tidak.

Last sekali bila mommy cakap, 'Do u understand or not? Are you even listening?

That's when Amarr angguk lelaju sambil letak sebelah tapak tangan belakang telinga - buat isyarat dia tengan dengar....

Terus mommy rasa nak tersembur air lioq tahan gelak.
Haih.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...