KENGKAWAN

Monday, April 30, 2018

Jalan2 with kiddos

Plan nak cari baju raya mommy & Aleesya sebenarnya.. tapi tak jumpa yang berkenan.. tsk. Design baju raya sekarang ni memang jenis plain & ropol2 eh. Buruk nau. Kalau ada pun yang cantik, design jenis tak boleh bawak pi ofis sebab over nau.

Takpe, owner butik tu kata, early May nanti design lain pulak keluar. Kita tunggu je la nah. Hopefully, boleh settle bab2 cari baju raya ni sebelum masuk bulan puasa.

Lepas sesi-cari-baju-raya-tak-jumpa-tapi-beli-baju-kerja-pula, kita pi collect race kit Score Run pulak. Shopping running apparel pula. Sampai kiddos cakap, asyik beli barang mommy je.. huhu..

Ok. Ok. Pastu bawak kiddos pi Bukit Jalil. Main scooter kat sana.

Balik rumah. Semua tidur awal. Pukul 9.30 dah senyap sunyi.    😊😊😊❤️❤️❤️

Lengang. Mommy suka g collecy race kit time orang tak ramai. Tenang je rasa. 

Panaih lit lit kat area Bukit Jalil. Mommy pakai payung, dia pun nak keluarkan payung dia

The pic are not perfect, but they are perfect to me ❤️

Shopping. Pandai heret bakul pastu bubuh apa yang dia berkenan.

Protect each other ok ❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...