KENGKAWAN

Thursday, June 21, 2018

9 days left to Gold Coast Marathon

Nervous? Takde coz takde apa2 expectation. 0 mileage since 16 days ago..hihi. Jangan harap nak break PB la kan. Lari santai-kak-jemah je lah for 42km nanti.

Just gonna enjoy my run sama macam aku lari kat Bali last year ❤️

Thanks Jolene hantar itinerary untuk GC marathon. Malam tadi SAC buat final briefing untuk semua partcipants. Tapi aku tak join. So Jolene informed thru whatapps.

Next week nak fly ke sana tapi aku tak prepare apa pun lagi. Duit pun tak tukar lagi 😅😅😅

Will be joining SAC until 2nd July only. Pastu solo backpacking trip ke Melbourne. Yang ni buat aku nervous sikit tapiiiii excited lebih.. hihi. Been dreaming about solo backpaking since I was 20 years old lagi tau. Tapi masa muda2 dulu penakut. Tak berani travel sorang2. 😅😅

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...