KENGKAWAN

Friday, June 08, 2018

23 Ramadhan 1439H

Tinggal 6 hari lagi sebelum Ramadhan berlalu dengan segala keberkatan didalamnya.

6 hari lagi untuk mengejar lailatulqadar.

Setiap hari (pagi/malam) dalam bulan Ramadhan, aku akan suruh kiddos baca surah2 lazim. Tak kira kat mana or bila2 masa terluang aku suruh depa baca. Selalu tu dalam kereta masa hantar dan ambil dari taska / sekolah / sebelum berbuka. Mana lah tau jatuh pada lailatulqadar, untung2 kiddos dapat pahala 1000 bulan. Aleesya pun aku suruh sama2 aminkan apa yang abang2 dia baca.

Hari ni kiddos dah start mid term school holidays. Since aku & Mamoru belum start cuti lagi, terpaksa lah hantar ke taska.

Sabar ya anak2. Few days je lagi sebelum kita balik kampung untuk beraya dan jumpa cousin2 awak semua 😊😊

Dah pandai bergaya. Tanak pakai kasut sendiri. Nak pakai wedges mommy

Opocot terpeleot pulak

Ok ok cover balik. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...