KENGKAWAN

Thursday, May 24, 2018

Mood buat kuih raya

Malam tadi.

Supposed ada SAC group run. Tapi, tak pergi. Takde masa (ampunnn coach). Apa2 aktiviti selain dari yang libatkan family, memang kena tolak tepi dalam bulan ni (kecuali long run.. hihi)

Since malam tadi tak start lagi membaking kuih raya, sempatlah curi masa buat easy run 9km kat area rumah. Panas kan kaki lit-lit sebelum join SAC long run weekeend nanti.

Malam ni nak try buat tempo run. Itupun kalau sempatlah coz mood sekarang lebih pada nak buat kuih je kejenya 😅. Sis dah cuba kuatkan semangat berlari. Tapi kedapur juga sis pegi. Acaner?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...