KENGKAWAN

Friday, May 25, 2018

False alarm

Nothing to be worried.

Alhamdulilah.

Both of her kidneys is healthy. Its just fever and tonsilitis.

Doktor cakap, lepas amik antibiotik, insyaAllah tak ada apa2. But still kena tahan kat sini few days untuk monitor. Takpe lah janji Aleesya sihat.

Semoga Aleesya sentiasa dilindungi Allah (swt) dari segala penyakit berbahaya & perkara2 yang tak diingini. Doa yang sama juga mommy pohon untuk Ariff & Amarr.

Tenkiu Mamoru, sudi sacrifice keje (supposed dia outstation ke Pahang petang ni), semata nak jaga Aleesyadia sanggup cancelled keje dia. Tskk. Mommy kena masuk ofis. Ada paper due today. Sorry kesayangan mommy.

Malam ni nak berbuka apa? Mommy teringin makan rib kambing bakar kat Tony Romas yang besar macam sikat gergasi tu. Since Pantai Hospital dekat dengan Mid Valley, maka.. jejoms kita? Culik Aleesya sekejap pi berbuka sana 😁😁

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...