KENGKAWAN

Wednesday, January 03, 2018

Dapat baju baru lagi

Tenkiu mama Ana (owner taska) sebab belikan Aleesya baju baru (again).

Balik keje semalam tengok Aleesya pakai baju tidur yang baru instead of baju yang aku sediakan dalam beg baju Aleesya. Suka betul mama Ana buat suprise mcm ni. Pastu rambut Aleesya hari2 kena dandan dengan style yang berlainan.. cute sangat.

Sayang betul mama Ana kat Aleesya.

Tak ingat ni kali keberapa mama Ana belikan Aleesya baju. Macam2 jenis baju - dress, jeans, blouse, pyjamas, beg pun ada & memacam lagi lah.

Tenkiuuu so much!

Moga murah rezeki mama Ana sentiasa ❤️. Terima kasih sebab sayang anak2 saya macam saya sayangkan mereka ❤️

Baju tidur strawbery dari mama Ana

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...