KENGKAWAN

Friday, May 17, 2019

Salam Jumaat

Alhamdullilah, dah masuk Jumaat lagi. Penantian sungguh nak tunggu hari Jumaat minggu ni. Yelah, last week amik annual leave. So tak terasa weekdays panjang sangat. 😁😁

Haihs, tak sabar nak tunggu weekend sebab minggu ni dapat cuti panjang lagi sampai hari Isnin, yeay! Bulan puasa ni, selain melepak kat shopping, melepak kat rumah pun adalah sangat best! Mood mengemas tu lain macam sikit. Terlebih rajin.

Semalam bawa balik baju raya yang aku beli online. Mamoru tanya, "Ni baju raya yang ke berapa ni?"

Ops kantoi.. hihi. 

Throwback gambar masa balik Melaka aritu

Kesayangan daddy

Kiddos ngan cousins & pak Ngah

Kat kebun ayah

Ayahanda tersayang

Ni masa sehari sebelum puasa. 

Jom berkebun

Senja di kebun atuk

Beyblade trend terkini bebudak ni

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...