KENGKAWAN

Monday, November 05, 2018

Paskal The Movie

Semalam cek movie untuk anak2 tapi takda movie yang available untuk depa.

Sekali tengok ada lagi movie Paskal. Terus booked. Lantak la Mamoru or anak2 suka ke tidak, kali ni mommy guna kuasa veto πŸ‘ΈπŸ‘‘

Turn up, kiddos terpaling enjoy tengok movie ni. Depa siap tahu sebijik2 senjata2 yang diguna dalam movie ni. Aku pun tak tahu apakebendenya RPG 😱😱😱

True enough. Cerita ni best. Takde lovey dovey tapi best!!. Orang cakap dialog cerita ni skema sangat. Tapi okay lah tu since anak2 aku tengah belajar bahasa melayu. Kira mudah paham la untuk anak2 aku.. hihi.

First time aku suka tengok movie melayu πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Note: Esok cuti! Alhamdulliah. Esok birthday Aleesya!! Dunno why rindu sangat kat anak2. Tak sabar nak balik. Nak spend cuti lagi dengan depa ❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...