KENGKAWAN

Friday, November 02, 2018

Weekend datang lagi

Masih dengan musim hujan.

Aleesya alhamdullilah dah sihat. Demam sekejap2 je. Aku perasan panas badan dia akan hilang setiap kali lepas direct feeding. Maybe sebab aku makan benda2 yang banyak khasiat so semua yang baik2 dapat ke Aleesya thru breasfeed.

Kadang tu, dalam rasa nak stop breasfeeding Aleesya (sebab umur dia dah almost 3 tahun), tapi benda2 miracle macam ni buat aku serba salah. 

Lets time decide. Lagipun, Aleesya bukannya fully breastfeed. Diabdah pandai makan dan minum sendiri. Cuma bila malam dan weekend, memang dia demand direct feeding.

Now Ariff pula start demam. Nak buat macam mana, musim hujan kan.. Hujan rahmat.

Cant wait for weekend. Nak ubah susunan katil dalam bilik. Nak kemas rumah. Untuk mak-mak full time bekerja ni, weekend adalah sangat berharga untuk buat keje camni.. 😅😅😅

Homemade breakfast pagi ni ❤️

1 comment:

Anonymous said...

Hey very nice blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...