KENGKAWAN

Thursday, November 15, 2018

School holiday is around the corner

Semalam masa fetch kiddos balik sekolah semua bukan main hepi sekali. Rupanya result final exam dah keluar. Semua tak sabar2 bagitahu keputusan masing2.

Alhamdullilah, kiddos improve so much dari mid term. From top 5 to top 4 student in class. Guru kelas kiddos inform, tahun depan ada kenaikan kelas.

Right. Now cuti sekolah dah almost start. Tapi kiddos still occupied dengan kelas robotik (every Sunday). Nak berjalan jauh during weekend agak susah sikit. Nak skip kelas ni pun tak boleh sebab kiddos suka sangat attend. Pernah last month (masa mula2 depa attend kelas robotik), aku pergi training dan terlupa langsung pasal kelas robotik pagi tu. Kiddos punyalah sedih terlepas kelas 😅😅😅. Rasa bersalah sangat.. 😅😅😅

Nih tengah plan date untuk road trip & Legoland trip sempena cuti sekolah. Seems like mommy kena amik cuti time weekdays la nampaknya. Weekend tak boleh kacau kiddos punya kelas.. tskk.

Gambar2 Aleesya kat taska minggu ni (Aleesya in pink) Nowadays, dia dah pandai demand nak pilih dan pakai baju yang dia suka je 😂😂

Gambar semalam, berbaju kurung 😁

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...