KENGKAWAN

Sunday, November 18, 2018

Yes, esok Isnin!

Kemon Monday, lets get started.

Tak sabar ni nak pi keje esok sebab lusa cuti 😁😁😁

Weekend well spent. Training executed as planned. Kiddos pun happy coz their cousin overnight kat sini.

Cuma Mamoru je keje the whole weekend (day & night).  Semoga murah rezeki Mamoru & cepat naik pangkat. Amin.. 😊😊

Tadi tengah buat core workout, terdengar Adam (my nephew) berborak dengan Ariff:

Adam (my nephew) : Eh, mommy awak ada six pax!!
Ariff : Saya dah tau dah.

*Baru perasan workout tadi pakai sports bra je* 🤦🤦

My tummy dah tak flat lagi dah. Dah ada banyak muscles berketul2.. hihi. Tapi tak tau la mucles ni boleh membantu increase pace masa lari atau tak .. hihi.

Tengah2 potong bawang dia ajak main dam. Terpaksa berhenti kejap layan dia main dam 😂😂

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...