KENGKAWAN

Saturday, October 27, 2018

School trip

Kiddos ada school trip hari ni.

First time allowed Ariff pakai henfon. Setiap beberapa minit dia duk update kat whatapps dia dah sampai mana, buat apa, pegi mana. Pastu duk video call dan send gambar2 dia kat sana 😂😂

Almost maghrib baru dia sampai rumah. Dia siap belikan souvenir untuk semua orang. How thoughtful of him. So proud of u sayang ❤️

Layan gambar je lah nahh. 

Dengar cerita Putrajaya Night Marathon cancelled sebab hujan lebat. Baru excited nak tunggu result Breaking-4-project by Kysewrunners. Kesian depa duk training sungguh2 untuk even ni. Nak buat macam mana, musim hujan kan..

Antara gambar2 yang Ariff hantar. Banyak gambar blur. Maklum lah, baru belajar guna camera phone.. hihi

Naik buring unta. Beraninya anak mommy ni

Antara souvenir yang Ariff beli untuk mommy & Aleesya. Untuk Amarr dia beli robot apa ntah. Untuk daddy pun ada.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...