KENGKAWAN

Thursday, February 07, 2019

Rindu!

First time tinggalkan kiddos kat kampung (atas permintaan kiddos yang bersungguh2 nak spend cuti kat kampung). Lagipun depa berani nak duduk kampung sebab Mamoru ada. Mamoru oustation kat Melaka sepanjang minggu ni.

Ikut hati memang tanak kasi. Sebab kiddos kalau time tidur memang setiap malam nak dipeluk, digaru belakang, dinyanyikan zikir, dibacakan bed time story. Tapi tskkkk.. dah kiddos sendiri beria2, harap mereka tak rindu mommy sangat2 nanti (mommy memang rindu sungguh2 kat depa berdua.. uwaa)

Tak sabar tunggu Jumaat. Nak cepat2 balik keja. Nak pecut balik Melaka.

Sempat snap gambar jam yang aku hadiahkan kat ayah 18 tahun dulu. Beli kat Alor Setar. Nih lah satu2nya jam yang ayah ada dan pakai sampai sekarang. Maybe dah time belikan ayah jam lain. Tapi, ayah biasalah. Nanti dia bising. Buat apa beli jam mahal2.. ayah keje kat kebun je. Haish ayah, ayah.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...