KENGKAWAN

Saturday, February 24, 2018

Aleesya

I dont know about others, but Im so obsessed with my daughter. She simply won everybodys heart just with a smile.

Now dah pandai recognize simple shapes: star, circle, heart, triangle, square (tapi in english je). Now tengah nak try potty training.

Last few weeks, lepas tukar pampers dia, aku baring kat sebelah dia. Time tu aku pakai panties je. Nak tido dah kan. Pastu tiba2 dia turun dari katil amik someting dkat dalam drawer dan naik atas katil semula.

Tetiba rasa Aleesya tarik panties aku dan letak someting. Dia letak pad!! Ohemgee. Bijak betul. Nak pakaikan mommy dia 'pampers' jugak.. tsk.

Note: Yes, sometimes aku pakai pad depan Aleesya. Its just a way for me to tell her indirectly what is going to happen yo a girls body when shes grow up.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...