KENGKAWAN

Wednesday, November 08, 2017

W8D3

Done book hotel untuk Klang Marathon bulan depan.

Mula2 macam tanak duduk hotel. Klang bukan jauh pun. Tapi bila dpat tahu flagg off pukul 2 pagi, better stay kat Klang je. Kalau gerak dari KL time camtu sure lambat.

Luckily banyak je hotel available. Hmm.. wonder jugak, tak ramai ke join event ni? Or aku je yang beria siap duduk hotel bagai.. hahaha.

Aku book Crystal Crown. Hotel paling dekat dengan starting point kat Kompleks Sukan Pandamaran (aku agak lah coz aku bukan familiar dengan Klang. Tu pun google yang tolong carikan.. hihi) Booked Junior Suite ok (bilik lain penuh). Hope podium lah eh.. boleh duduk hotel free.. hihi.

Tapi kalau tak podium pun takpe. Its a training proses. Menang tu bonus.. kan kan kan..

Gambar sensored. Pakai diapers je. Budak tak sihat ajak main dam ulau. Satgi nak bawak pi klinik.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...