KENGKAWAN

Saturday, March 24, 2018

Carboload malam tadi

Hosted dinner untuk kawan2 gunung & kawan running. Menu: stimbot & grilled lamb. Nasi sambal petai pun ada.. hihi. Tekak melayu 😝

Balik dari long run, akak terus berlari ke dapur. Prep dinner untuk malam ni. Gigih kan.

Tenkiu Sham Castello & Shida sudi datang dan overnight sama2 kat apartment ni. Esok depa nak pi kemsait Sungai Pauh untuk setup khemah & camping kat sana.

Tenkiu juga kat #Teamrumie cos memeriahkan dinner malam tadi. Carboload selepas lari adalah sangat heaven kan 😊😊😊

#teamrumie

Actually ni baru sikit. Lepas #teamrumie balik ada lagi 2 kereta geng2 camping datang sini. Depa tumpang bermalam sebab sampai sini dah lewat malam. Esok baru depa sama2 pi set up khemah. Tapi iols dah zzzz taim tu. Penat long run tak abis lagi.. hihi.

Half of the menu. Akak takde amik gambar pun. Ni Ariff yang snap. Dia siap setting sudu pinggan segala hokay. Impress sangat tau.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...