KENGKAWAN

Friday, March 30, 2018

Jumaat already?

So fast...

Macam masih terasa2 angin kat Cameron. Rupanya sekejap je dah seminggu berlalu.

Minggu ni agak relax. Kiddos dah start schooling macam biasa. Means semua kena tidur before 10pm. Semua means aku & Mamoru sekali tidur awal.. hihi.

Malam tadi masa ambil kiddos balik tuisyen, cikgu yang ajar Amarr cakap, Amarr shown significant improvement in his studies. Alhamdullilah. Tenkiuu cikgu. Dan ininpun berkat ke-strict-an Mamoru suruh kiddos spent 30 mins study subuh2 buta sebelum pi sekolah.

********

Teringin nak balik Melaka minggu ni.. rindu kat ayah. Tapi teringin nak melawat nenek kat Kuala Selangor juga. Hm mana satu nak pergi ni.

Tengok esok macam mana. Esok pagi2 ada long run. Mamoru pulak ada white water rafting kat Kuala Kubu Baru.

Maybe lepas habis event esok baru decide kot.

My heavy breakfast. Minggu ni memang awal sampai ofis. Best!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...